Hetty Clarisse: Klaarheden - Schrijven, mediteren, tekenen

€ 24,50 (inclusief 9% btw)

Hetty Clarisse biedt met haar boek Klaarheden een unieke, toegankelijke methode aan om Een Cursus in wonderen toe te passen. Het geeft naast uitleg vele duidelijke, concrete stappen in de vorm van schrijfoefeningen, geleide meditaties en tekenideeën. Een cursus in wonderen is een wonderschone spirituele weg waarbij een keuze voor liefde als een wonder wordt gezien - en is ook als boek (3 delen in één band) apart verkrijgbaar.

Citaat uit Klaarheden:
‘Een Cursus in Wonderen is als een vuur waarin oud zeer verteert, waardoor de ruimte voor het licht verruimt – steeds verder – omdat licht niet anders kan dan zich uitbreiden’ .

De oefeningen in dit boek helpen concreet te maken wat eerst slechts theorie is, vormen een brug van weten naar integreren in je dagelijks leven en helpen je houding en gedachten (ook de onbewuste) daadwerkelijk te veranderen.

Uitg. in eigen beheer, febr. 2017

Verkrijgbaar via de MIC webwinkel van St. Miracles in Contact, en in 'spirituele' winkels zoals de onze, De Kraanvogel in Culemborg en natuurlijk bij de schrijfster zelf: http://www.hettyclarisse.nl/

PS: overige voorbeelden van boeken n.a.v. de Cursus in wonderen (inclusief deze) vindt u hier.