Neil Douglas-Klotz: Kahlil Gibran, een boekje over Het Leven

€ 12,99 (inclusief 9% btw)

In dit prachtige boekje met uitspraken van Kahlil Gibran ontdek je wat het betekent om te leven. Volgens Kahlil Gibran zit het leven in alles wat je ziet en voelt, maar ook in je verbeelding. In meer dan honderd fabels, verhalen en gedichten leert hij ons te luisteren naar de natuur. Zijn troostende woorden verhalen over liefde, eenheid en tolerantie.

De samensteller heeft een selectie uit zijn werk gemaakt van teksten die het leven als onderwerp hebben. Daardoor ontstond een prachtig boekje met meer dan honderd poëtische en troostrijke fabels, gedichten, verhalen en gedachten over het leven.
Hoewel de dichter schrijft vanuit zijn achtergrond van het Midden-Oosten is dit boekje voor westerse lezers heel erg toegankelijk. In zijn traditie wordt leven opgevat als een levensadem die overal in de natuur en het heelal te vinden is. 

Kahlil Gibran (1883-1931) was een Libanees-Amerikaanse kunstenaar en dichter. Na Shakespeare en Lao Tse is hij de bestverkochte dichter ter wereld.

De samensteller dr. Neil Douglas-Klotz is bekend als schrijver over de spiritualiteit in het Midden-Oosten. De uitgave is voorzien van een lijst van bronnen. Gebonden uitgave in pocketformaat; normale druk.

Uitg. Altamira - 2018