Nieuwsbrieven-archief - 1

   
 

​          Kraanvogelnieuws (nr. 100)

 

            van de 30-jarige Kraanvogel . . . 

 

 

 

Laten wij dan Logica en Verbeelding
proberen bijeen te brengen 

(Geertje)

 

 

Geachte lezer(es),

Vorige keer besloten we om te gaan dromen, maar deze zomer gaan we ook wat doen, gaan we waarschijnlijk ook van A naar B (en terug), is het niet? Deze mooie toevoeging van Einstein -Verbeelding brengt je overal- zou ons kunnen helpen de vakantieplannen wat ruimtelijker voor ons te zien, even iets anders in te vullen dan we gewend zijn, of gewoon eens terug te gaan naar waar je vandaan komt... En, áls we dan een bestemming gekozen hebben, dan kunnen we de logica inzetten om van A naar B te gaan, om daar te komen waar je graag wilt zijn, toch?

Overigens denk ik meteen bij van A naar B.... van A naar Beter.... u/jullie ook? Dan zullen we ook daar wat boeken bij zoeken... toevallig heb ik 2 nieuwe titels in huis: één over OUD worden (iedereen wil het worden, niemand wil het zijn...) en één over een Goed Leven leiden met beperkingen, van Dirk de Wachter en Manu Keirse - zie onder.

De Roos van Culemborg heeft overigens bedacht dat je ook heerlijk kunt gaan wandelen en fietsen in Culemborg en omgeving, en daar een prachtig Buiten-Ommetjes gids voor gemaakt (gratis te verkrijgen bij boekhandel Tomey, de PLUS en bij ons), met notabene natuur- en vogelgedichtjes bij elke wandeling- en fietstocht van mijn zwager Harmen Wind, een Nederlands/Friese dichter (overleden in 2010):

 

   


Over logica en verbeelding gesproken... misschien horen ze meer bij elkaar dan Einstein's tekstje suggereert. Misschien zit er wel een logica in de verbeelding... We gaan in iedergeval proberen via boektitels u een beetje op weg te helpen/inspireren, maar dan draaien we het even om: eerst de verbeelding en dan de logica, de weg ergens naartoe. Zullen we de rivier maar eens oversteken?
Veel leesplezier!


Boektitels bij de Verbeelding van Einstein      


      

 

    Boektitels bij van A naar B, en Beter...


  


  


    


Wij wensen u/jullie een hele goede zomer,
met steeds minder corona-dreiging

 

Hartelijke groet en tot de volgende nieuwsbrief!


Tove, Ton en Geertje

 

         

 


  Voor het gehele aanbod op onze site ga je naar het 'assortiment' (rechterkolom):

www.boekhandeldekraanvogel.nl

*

Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Klik hier

 

 

De Kraanvogel is aangesloten bij het Centraal Boekhuis
en ook te vinden op www.boekhandel-info

Volg ons op LinkedIn

NB: De levertijd van de boeken is in deze coronatijd
ongeveer 2 á 3 werkdagen!!
(bestellen: op de website via 'contact'
of per e-mail: kraanvog@xs4all.nl)