W. Glaudemans: Reis van de Ziel

Vorige Artikel 63 van 837 Volgende
€ 7,50

Willem Glaudemans wil je met Reis van de Ziel inspireren om op je eigen zielereis te gaan. Voor het leven is bij de geboorte nooit een handleiding of gebruiksaanwijzing meegegeven. Dus wat moet een ziel voor haar reis naar de planeet aarde weten om hier goed te kunnen leven?

Een reisgids ontbrak, zoals Glaudemans in zijn voorwoord schrijft: 'De ziel is van huis vertrokken met een sterke roep of drang om op aarde een specifieke bijdrage te leveren en een missie te vervullen. Ze is moedig en enthousiast op reis gegaan. Maar eenmaal hier moest ze helemaal alleen uitvinden hoe de wegen lopen.'

Iedereen heeft bepaalde eigenschappen en karaktertrekken in zich die bijdragen aan het geluk in je eigen leven, maar ook aan de wereld om je heen. Dat is jouw 'schat'. Tijdens je leven maak je een reis. Je ontwikkelt jezelf tijdens die reis, ontdekt steeds meer dingen en komen zo steeds dichterbij jezelf, je schat. Door deze ook nog eens te delen krijgt je schat meer waarde en verrijk je jezelf en anderen.

...met een gebruiksaanwijzing voor het leven op aarde. Dit boekje beschrijft de reis van de ziel van haar indaling naar de aarde (wat moet je weten voor je naar de aarde komt) tot haar terugkeer naar de lichtsferen, zoals hij dat noemt.


Willem Glaudemans houdt zich bezig met thma's als vergeving, levensmissie en spiritueel leiderschap. Hij heeft meerdere titels op zijn naam staan en ook meegewerkt aan de Nederlandse vertaling van The Course in Miracles (de Cursus in wonderen).


Uitgeverij VBK Media | Ankh Hermes - 1e druk 2014 - 11e druk 2021

© 2011 - 2023 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel