Privacy - volgens de nieuwe wetgeving Wbp en AVG - v.a. 25 mei 2018

    Toepassing nieuwe privacy-wet Wbp en AVG
​                           
van De Kraanvogel 

 

Volgens de nieuwe wet Wbp en AVG  v.a. 25 mei 2018 o.s. tekst aan mijn nieuwsbrief-adressen verstuurd middels Kraanvogelnieuws 68a 23.05.208:
 

 

Verwerkersovereenkomst
1 mei 2018

(Spir.) Boekhandel De Kraanvogel, statutair gevestigd te Culemborg ... vertegenwoordigd door Geertje Kuipers
(hierna: (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel)
en
MyOnlineStore B.V., statutair gevestigd te Oss
(hierna afzonderlijk te noemen als “Partij” en gezamenlijk te noemen als “Partijen”)

 

Artikel 1. Doeleinden van verwerking

1.1. Verwerker verbindt zich onder de voorwaarden van deze Verwerkersovereenkomst in
opdracht van (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel persoonsgegevens te verwerken.
Verwerking zal uitsluitend plaatsvinden in het kader van deze Verwerkersovereenkomst
en de doeleinden vastgelegd in de Overeenkomst. (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel
zal Verwerker schriftelijk op de hoogte stellen van de verwerkingsdoelen voor zover deze
niet reeds in deze Verwerkersovereenkomst zijn genoemd.
1.2. Verwerker heeft geen zeggenschap over het doel en de middelen voor verwerking van
persoonsgegevens. Verwerker neemt geen zelfstandige beslissingen over de ontvangst en
het gebruik van de persoonsgegevens, de verstrekking aan derden en de duur van de
opslag van persoonsgegevens.
1.3. De in opdracht van (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel te verwerken persoonsgegevens
blijven eigendom van (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel en/of de betreffende betrokkenen.
1.4. Voor zover wettelijk verplicht zal (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel ervoor instaan
dat zij, vanaf 25 mei 2018 op het moment dat de AVG van toepassing wordt, een register
​zal bijhouden van de onder deze Verwerkersovereenkomst geregelde verwerkingen.
(Spir.) Boekhandel De Kraanvogel vrijwaart Verwerker tegen alle aanspraken en claims
die verband houden met het niet juist naleven van deze registerplicht.


Artikel 2. Verdeling van verantwoordelijkheid
2.1. Partijen zullen zorg dragen voor de naleving van toepasselijke privacywet- en regelgeving.


Artikel 3. Verplichtingen Verwerker
3.1. Ten aanzien van de in artikel 1 genoemde verwerkingen, zal Verwerker zorg dragen voor
de naleving van de voorwaarden die, op grond van de Wbp en AVG, worden gesteld aan
het verwerken van persoonsgegevens door Verwerker vanuit diens rol.

De verdere details zal ik u/jou besparen...!

 

Geertje Kuipers

www.boekhandeldekraanvogel.nl

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 18-06-2018 - En, inderdaad, het juni-nummer van onze Kraanvogelnieuwsbrief is vandaag uitgevlogen...  lees meer
  • 18-05-2018 - En toen vloog de pinkster-Kraanvogelnieuwsbrief de deur uit... met inspiratie...  lees meer
  • 25-04-2018 - Even kijken of de nieuwe versleuteling al werkt... vandaag geïnstalleerd...  lees meer
Plaats een bericht
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.