Jolijn Hendriks: PUUR Hooggevoelig

€ 14,99

- een compleet en praktisch boek voor hooggevoelige mensen (ondertiel van het boek). Jolijn Hendriks heeft een echt praktisch, niet zweverig boek voor hooggevoelige mensen geschreven. Zij geeft in dit boek vanuit een psychologische benadering eenvoudige en begrijpelijke handvatten en tips om je als hoogsensitief mens al snel beter in je vel te voelen. Als hooggevoelig persoon hoef je niet altijd maar binnen te blijven of je rustig te houden. Juist door gebruik te maken van je talenten en je hooggevoeligheid leer je om volop in het leven te staan en te genieten.

Tip uit het boek: iemand die hooggevoelig is, heeft bij de tandarts vaak meer last van de verdoving dan van de eigenlijke behandeling. Dit komt door een te hoge dosis adrenaline in de verdoving. Een verdoving voor hartpatiënten is zo gevraagd en lost dit probleem op. In het boek vind je nog veel meer van dit soort tips!

Jolijn Hendriks is als docent verbonden aan Sonneveltopleidingen, waar zij haar eigen kindercoachopleiding heeft. OpenFieldsopleidingen is haar eigen opleidingsinstituut. Zij is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en traumaverwerking bij volwassenen en kinderen.

Uitg. VBK Media, september 2014