F. den Ouden/M. Ploeger: Westerse wijsheden, Oosterse mandala's

€ 17,50

Symboliek en mogelijkheden van het (therapeutisch) werken met mandala's. Van de hand van Frank den Ouden verschenen eerder "Magnetiseren - Wat is dat?" en "De Aura als Levensgids". Ook zijn derde boek, "Westerse wijsheden, Oosterse mandala's" - dat werd voorzien van schitterende en inspirerende mandala's gemaakt door Marjolijn Ploeger, valt op door de prettige en open schrijfstijl en de duidelijke en ongecompliceerde benadering en uitleg van de gehanteerde begrippen.

Westerse wijsheden, Oosterse mandala's bestaat uit drie delen: het eerste deel behandelt in het kort de achtergronden, de symboliek en de mogelijkheden die het (therapeutisch) gebruik van mandala's biedt; het tweede deel bevat 60 prachtige mandala's in kleur, die gebaseerd zijn op de bijbehorende spreuken en aforismen; het derde deel is een verzameling van uitspraken van Frank den Ouden: uitspraken waar het dagelijks leven aan ten grondslag ligt en die voor velen zeer herkenbaar zullen blijken te zijn.
Westerse Wijsheden, Oosterse Mandala's is een heerlijk en inspirerend boekje om iedere dag even 'beet te pakken' en weg te dromen in de liefdevol gemaakte tekeningen en spreuken.

Uitg. Schors, 2002 - opnieuw weer actueel!