Mantra - tijdschrift voor nieuwe spiritualiteit en wetenschap

Artikel 10 van 937
€ 9,25 (inclusief btw)

Het zomernummer van MANTRA heeft als thema Adem. Met zeer diverse artikelen van personen met uiteenlopende beroepen/achtergronden. Zeer inspirerend: van puur fysiek tot uiterst spiritueel, veel ook over de manieren waarop therapeuten met de adem heling proberen te bevorderen. 

In het vorige (lente-)nummer staat ons EGO centraal, daarover hoeven wij u niets te vertellen. Prof. em. dr. Hans Gerding vraagt zich af of er een doorbraak te constateren valt bij psychologen in hun denken over bewustzijn. Verder bijdragen van drs. Karen Hamaker-Zondag, Willem Glaudemans, drs. Titus Rivas en meer... heel boeiend allemaal!

Het winternummer van MANTRA  (2017/2018) gaat over EMPATHIE EN VERBINDING. Empathie is het vermogen om je te verbinden met andere mensen om hen te inspireren en te bekrachtigen. Elizabeth Thomas beschrijft empathie zelfs als de enige menselijke superkracht: het kan afstanden doen krimpen, snijdt dwars door sociale en machtshiërarchie heen, overstijgt verschillen, én het kan politieke en sociale verandering uitlokken. Zonder empathie en verbinding is er geen maatschappelijk leven mogelijk!


Uitg. Symbolon, Amstelveen  -  Mantra verschijnt 4x per jaar.

Oudere nummers van Mantra zijn ook nog leverbaar. De thema's zijn tijdloos maar toch ook actueel.


NB: Het Mantra tijdschrift is in de plaats gekomen van het -op dezelfde leest geschoeide- tijdschrift Prana van AnkhHermes en wordt uitgegeven door Symbolon, die ook al heel lang een astrologisch tijdschrift uitgeeft.

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel