Peter Wilms: 45 Geleide Meditaties - handreikingen voor een bewust leven

Artikel 316 van 938
€ 17,50 (inclusief btw)

De meditaties in dit boek hebben elk een thema, zoals vrijheid, compassie of levenskracht. Ze zijn heel geschikt om te gebruiken voor iets specifieks dat op dit moment in jouw leven speelt, maar je kunt ze ook vanuit een open houding op je laten inwerken. Ze zijn toegankelijk voor de onervaren mediteerder en geven tegelijkertijd diepgang voor wie al langer mediteert.
Bij elke meditatie wordt een korte bespiegeling over het thema gegeven, waardoor de meditatie dieper kan doorwerken. Bovendien geven deze bespiegelingen handvatten om in het dagelijks leven bewuster met het betreffende thema om te gaan.

Wereldwijd beoefenen miljoenen mensen meditatie. Iedereen kan mediteren en iedereen kan er baat bij hebben. Wat meditatie voor jou kan betekenen hangt af van waar je naar op zoek bent. Misschien ben je op zoek naar meer rust en balans in je leven of heb je behoefte aan meer vrijheid. Of wellicht wil je meer inzicht in jezelf. Of wil je eindelijk contact krijgen met je diepste kern. Meditatie kan je hierbij helpen.
Alle meditaties zijn ingesproken en te downloaden tegen vergoeding. Met de bij dit boek behorende code kunnen drie meditaties gratis gedownload worden.

Uit het voorwoord: 'Ik weet zeker dat veel mensen die de kracht en de stilte in zichzelf zoeken, middels deze methode van Peter Wilms de kracht en stilte ook zullen vinden.' (Lenny Kuhr).

Peter Wilms heeft 25 jaar ervaring met verschillende meditatievormen. Hij liet zich scholen en inspireren door diverse leraren en heeft hieruit zijn eigen vorm gedestilleerd. Daarnaast heeft hij zich verdiept in tai chi, bio-energetica en sjamanisme en is hij werkzaam als coach. Als professioneel muzikant gebruikt hij ook muziek en klank in zijn meditaties en geeft hij regelmatig klankhealingconcerten.

Uitg. Akahsa - najaar 2017

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel