Dirk van de Glind: Leef wat je bent

Vorige Artikel 366 van 831 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Een boek om langzaam te lezen, volgens de auteur. Wie zijn wij, wat maakt ons menselijk, waar komen we vandaan, waar ligt onze oorsprong en waar gaan we naartoe? Hoe ziet de toekomst van onze aarde eruit en welke rol kunnen we daarin spelen? In onze jachtige prestatiemaatschappij lopen we het risico onszelf voorbij te hollen. We moeten voldoen aan eisen van anderen en als we niet oppassen komen we terecht in een leven dat niet het onze is. Dit is dus een boek om langzaam te lezen, want net zoals het leven zelf, geeft het zijn geheimen maar langzaam prijs.

We worden uitgenodigd over de grote vragen van het leven na te denken, niet alleen met het hoofd, maar ook met het hart en de buik. Compassie is hierbij het sleutelwoord. Met tal van praktische voorbeelden, anekdotes en wijsheden uit alle windrichtingen wordt een heldere visie op onze universele menselijkheid ontvouwd. Dit boek is een uitnodiging onszelf serieus te nemen. Leef wat je bent - daar wordt het leven mooier en de wereld beter van.

Uitg. Van Warven Produkties - jan. 2018  

 

Kort hiervoor schreef Dirk van de Glind: Volwassen geloven en denken - een oproep tot universele menselijkheid. Voor de info over dit boek klik hier.

© 2011 - 2022 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel