Peeters/Hillen/Verloop: Zaken die je raken - hoe sociale ondernemers maatschappelijke verandering creëren

€ 19,99 (inclusief 9% btw)

In ‘Zaken die je raken’ beschrijven Willemijn Verloop, Mark Hillen en Kaat Peeters in een inspirerende no-nonsensestijl hoe sociale ondernemers uit Vlaanderen en Nederland met hun bedrijf grote maatschappelijke vraagstukken aanpakken. Positieve verhalen over ‘zaken die je raken’ in hart en hoofd.

De auteurs bespreken problemen én vooral oplossingen voor een betere wereld, rondom thema’s als consumeren, jongeren, vergrijzing, grond en voeding, circulariteit, energie en inclusie.
Met talloze bijzondere voorbeelden tonen ze hoe sociale ondernemers grote impact hebben op de samenleving, en hoe deze groeiende beweging met elkaar de potentie heeft om een transitie in gang te zetten.

Enkele details over de auteurs: Willemijn Verloop is oprichter en oud-directeur van  War Child en is founding partner van investeringsfonds Social Impact Ventures , Mark Hillen was Managing Partner bij Accenture en actief publicist en Kaat Peeters is directeur van de Sociale InnovatieFabriek en lector maatschappelijke innovaties.

​Uitg. Business Contact - deel van Atlas Contact - voorjaar 2018