Lynne McTaggart: Het Intentie Experiment - Kunnen je gedachten de wereld veranderen

Artikel 518 van 928
€ 29,99 (inclusief btw)

Wetenschappers uit de gehele wereld hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar het fenomeen dat gedachten en intenties een tastbare energie zijn met het verbazingwekkende vermogen onze wereld te beinvloeden.

We kunnen er ons leven mee focussen, ziekten genezen, steden reinigen en de aarde vernieuwen. Dit is het eerste boek dat niet alleen het wetenschappelijk bewijs van menselijke intentie naar voren brengt, maar ook het eerste dat uitlegt hoe je deze kracht kunt gebruiken, op individueel en op collectief niveau.

Het intentie-experiment is revolutionair: het is het eerste 'levende' driedimensionale boek, waarbij de lezers onderdeel zijn van het experiment en waarbij een boek en een wibsite onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het boek vormt zo het middelpunt van een levend en permanent onderzoek.

Lynne McTaggart is een 'award-winning' journaliste en auteur van vijf boeken. Ze treedt op in de film Down the Rabbit Hole (vervolg op What the Bleep Do We (K)now). Haar eerste boek, Het Veld - de zoektocht naar de geheime kracht van het universum, verscheen in 2004 bij Ankh Hermes.


Uitg. VBK Media - 4e druk 2007

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel