Hein Stufkens: Verhalen van de Rabbi - scènes uit het leven van Jezus - verrassend anders verteld

Vorige Artikel 541 van 916 Volgende
€ 14,99 (inclusief btw)

Scènes uit het wonderbaarlijke leven van de Mensenzoon, in Hein Stufkens' Verhalen van de rabbi. In dit boek worden de wonderbaarlijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus herverteld met de vloeiende pen van Hein Stufkens. Het bevat levendige dialogen tussen Jezus en zijn leerlingen en beschrijft de gebeurtenissen op geloofwaardige wijze.

De lezer krijgt gaandeweg sympathie en bewondering voor deze unieke rabbi die zich in heel zijn optreden laat leiden door gehoorzaamheid aan zijn roeping. Hij wordt voor de lezer herkenbaar in zijn méns zijn, maar door alles heen klinkt ook het mysterie van zijn bijzondere bestemming. Het boek ontroert en inspireert, én het nodigt uit om de originele verhalen en teksten uit de vier evangeliën en het Thomas-evangelie opnieuw te lezen. Een aanrader, ook voor gebruik in vieringen en in het godsdienstonderwijs.

Hein Stufkens (geb. 1947), filosoof, leraar en dichter, is bekend als auteur van vele boeken op het grensvlak van filosofie, spi- ritualiteit en psychologie. Hij was actief in het hoger onderwijs en voor radio en op tv. Hij woont en werkt sinds 2001 in het bezinningscentrum La Cordelle te Cadzand, dat hij samen met zijn echtgenote stichtte.


Uitg. Berne Media - 2018

PS: de 2 andere afgebeelde titels (en meer) van Hein Stufkens zijn ook in onze winkel voorradig en/of te bestellen. 

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel