Susan Shumsky: I AM - Woorden met helende kracht

Vorige Artikel 569 van 888 Volgende
€ 22,50 (inclusief btw)

I AM bevat een niet-conventionele manier van spirituele heling, die wereldwijd al bij miljoenen mensen positieve veranderingen teweeg heeft gebracht. Met I AM doe je een beroep op je innerlijke kracht en spreek je je volmaakte levensenergie die je bent aan. Op deze manier manifesteer je wat je in je dromen voor je ziet.

I AM van Susan Shumsky biedt een laagdrempelige manier om het helingsproces te stimuleren en te ondersteunen, voor iedereen. De “prayers en affirmaties” zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat ze los en de woorden doen hun werk. Door hun kracht zal je leven verbeteren – is hun statement! Dat zal niet voor iedereen zo werken… maar toch…een mooie, energetische manier die je misschien ook een ander zicht op je situatie geeft.

Voor wie meer uit I AM wil halen bieden zij  (tijdelijk) een vijfdaagse online cursus aan, waarin je leert hoe je het boek zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor jouw eigen heling en die van anderen. Zo ga je direct aan de slag met de helende woorden. Wanneer je het boek aanschaft, ontvang je ook de inlog voor de gratis online cursus bij I AM, aangeboden door  de I AM Academy.

 

Uitg. VBK Media/AnkhHermes – mei 2020

© 2011 - 2023 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel