K. Vollmar: Werken met de zeven chakra's - oefeningen ter activering van de energiecentra van het lichaam

€ 9,50 (inclusief 9% btw)

De leer van de zeven chakra's  is een van de oudste disciplines die de mens heeft ontwikkeld om zijn potentieel te vergroten. Het bijzondere van deze leer is, dat zij geen culturele grenzen kent en daardoor iedereen op dezelfde wijze van nut kan zijn zonder de vertrouwde manier van leven ingrijpend te hoeven wijzigen.

Het doel van het werken met de chakra's is de mens van zijn versnipperdheid te bevrijden, hem bewust zijn totaliteit te laten beleven en hem te leren inzien, dat zijn lichamelijk, geestelijk en psychisch welbevinden afhangen van de activiteit van de subtiele energieën die door zijn lichaam stromen, en welke de onverbreekbare, verbindende schakels vormen tussen lichaam, geest en ziel.

Werken met de zeven chakra's - oefeningen ter activering van de energiecentra in het lichaam is een basiscursus met simpele, effectieve oefeningen. Zij zijn afkomstig uit zowel de westerse psychologie als de klassieke yoga en zijn zo samengesteld, dat ze voor een ieder die ze nauwgezet en regelmatig uitvoert - met een minimum aan inspanning - een Maximum aan duurzaam resultaat garanderen.

Een waardevol hulpmiddel voor het verkrijgen van lichamelijk en psychisch welbevinden.

Uitgeverij Schors – 4e druk 1994