Roek Lips: Wie kies je om te zijn - Koploper, leiders en beschouwers in een nieuwe tijd

Artikel 660 van 937
€ 21,99 (inclusief btw)

‘Wie kies je om te zijn’ van Roek Lips is het boek voor iedereen die op zoek is naar zelfkennis, inspiratie en reflectie op de vraagstukken van onze tijd. Socrates wist het al: we hebben de echte dialoog nodig om te ontdekken wie we zijn en hoe we ons tot de wereld om ons heen verhouden. Het stellen van vragen en het gesprek daarover zijn volgens hem uitgangspunten voor een zinvol leven.

In ‘Wie kies je om te zijn’ gaat Roek Lips in gesprek met meer dan honderd wetenschappers, kunstenaars, denkers en anderen – allen met een bijzondere levenservaring – op zoek naar inspiratie en houvast. De meeste mensen willen aan het einde van hun leven kunnen zeggen dat het de moeite waard is geweest. Maar wat betekent de moeite waard zijn in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is?

In ‘Wie kies je om te zijn’ gaat Roek Lips in gesprek met Ahmed Aboutaleb, Paul de Blot, Louis van Gaal, Jan Geurtz, Bertold Gersons, Arnon Grünberg, Joke Hermsen, Reinbert de Leeuw, Irene van Lippe-Biesterfeld, Ivo van Hove, Typhoon, Paul Verhaeghe, Jan Terlouw en vele anderen.
 

Roek Lips (Spijkenisse, 1961), journalist, schrijver en motivator, sprak voor zijn online platform ‘Nieuwe Leiders’ met meer dan 100 wetenschappers, kunstenaars, denkers en anderen over inspiratie en houvast. Ruim 50 van deze interviews – een aantal werd eerder in Trouw gepubliceerd – zijn opgenomen in deze bundel 'Wie kies je om te zijn'.


Uitgeverij Ambo/Anthos BV – 18 oktober 2021

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel