Narada Kush: De Veda’s voor iedereen – hun diepere betekenis en praktische toepassingen

Vorige Artikel 763 van 837 Volgende
€ 29,50 (inclusief btw)

De Veda’s zijn de oudste optekeningen van de mensheid en de heilige geschriften van ongeveer een miljard mensen overal ter wereld. De vier Veda’s Rig Veda, Sama Veda, Yayur Veda en de Atharva Veda worden in dit werk beschreven.

Het boek gaat verder in op de diepere betekenis en praktische toepassingen van de Veda’s. Deze bevatten de werkelijke rijkdom van de spirituele erfenis van de mensheid. De immense diepgang van de Vedische wijsheid is fascinerend voor elke oprechte zoeker naar waarheid. Haar reikwijdte is zo groots dat ze in zichzelf , maar zeker ook in haar praktische consequenties, voor het welzijn van de mensheid nauwelijks te bevatten is.

 In dit boek worden de Veda’s van verschillende kanten op zodanige manier belicht dat een compleet, boeiend en diepgaand beeld ontstaat van hun werkelijke inhoud. Zij bevatten alle wijsheid over het bestaan, de schepping en de evolutie van de mens. In dit boek zijn de belangrijkste visies op een rijtje gezet en van zeer verhelderend commentaar voorzien.

Illustrator:  Rozalia Hummel    -   Nu in een vernieuwde druk!


Uitg. SA Uitgeverij Amsterdam – oktober 2021  

© 2011 - 2023 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel