Marja de Vries: De hele olifant in beeld - inzicht in het bestaan en de werking van Universele Wetten en de Gulden Snede

Vorige Artikel 747 van 916 Volgende
€ 32,50 (inclusief btw)

En geheel nieuw en samenhangend wereldbeeld wordt zichtbaar. Dit boek is een synthese van de gemeenschappelijke inzichten van vele verschillende wijsheidstradities en recente baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen die met deze eeuwenoude inzichten overeenstemmen.

Marja de Vries maakt zo in feite een geheel nieuw wereldbeeld zichtbaar. Het wordt mogelijk om te begrijpen wat er nodig is om de balans in zowel onszelf als de wereld te herstellen. Omdat deze wetmatigheden een universeel karakter hebben, zijn ze van toepassing op alle aspecten van ons individuele en maatschappelijke leven. Ze kunnen dan ook gebruikt worden als uitgangspunt bij alle persoonlijke en maatschappelijke vernieuwingen, die tot doel hebben meer in harmonie te zijn met onszelf en met het grotere geheel.
 

Marja de Vries studeerde biologie en ecologie en werkt als textielkunstenares. Op zoek naar inzicht in hoe wij als mensen in harmonie met de natuur kunnen leven, bezocht ze verschillende inheemse culturen en ontwikkelde haar intuïtieve communicatie met de natuur.
De laatste jaren richt ze zich op vernieuwingen op het terrein van leren en onderwijs, die meer in lijn zijn met wie we in essentie zijn.


Uitgeverij VBK Media | Imprint Uitg. AnkhHermes – 14e druk, juni 2021 

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel