Jan Rotmans: De perfecte storm - Op zoek naar een nieuwe balans

Artikel 862 van 928
€ 15,99 (inclusief btw)

‘Hoewel we lang niet hebben gedaan wat nodig is en we voor enorme uitdagingen staan, ben ik toch optimistisch. Want vanuit het transitie-denken weet ik dat we crises nodig hebben om echt te kunnen veranderen. En ook dat we dieper moeten kijken, namelijk onder de oppervlakte waar de golven nu wild en hoog zijn.

Dan zie je hoeveel moois er al gebeurt in de onderstroom, en hoe snel die aan kracht wint. Bovendien zie ik een nieuw integraal bewustzijn ontstaan. Daarin draait het naast het rationele om gevoel, spiritualiteit en wijsheid. Ik heb er dan ook oprecht vertrouwen in dat we de perfecte storm kunnen doorstaan en achter ons kunnen laten. Al is het nu wel alle hens aan dek, dus blijf niet aan de kant staan kijken,’ aldus  Jan Rotmans in De perfecte storm.

Het zijn ruwe tijden. We zitten in een perfecte storm waarbij crises elkaar aanjagen. In Nederland is te lang gekozen voor polderen en het uitstellen van lastige beslissingen. Aan de hand van de elementen lucht, aarde, water en vuur vertelt Jan Rotmans het eerlijke verhaal!

Een mooi en helder vervolg op zijn eerdere boeken over transitie en zijn  voorlaatste boek: Omarm de chaos.
Het transitie gedachtegoed is  in De perfecte storm knap en helder opgeschreven door journaliste Elke van Riel!

Uitgever:  Singel Uitgeverijen | Imprint De Geus – 22 augustus 2023 

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel