Haemin Sunim: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden

Vorige Artikel 886 van 916 Volgende
€ 17,99 (inclusief btw)

De wereldberoemde monnik Haemin Sunim geeft een moderne draai aan het boeddhisme. Zijn langverwachte nieuwe boek heeft als thema het omgaan met tegenslagen. Gun jezelf tijd voor rust en reflectie.

Maak kennis met de inzichten en adviezen van de inspirerende boeddhistische leermeester Haemin Sunim voor het omgaan met tegenslagen. Of je nu je baan bent kwijtgeraakt, liefdesverdriet hebt of onlangs een nare diagnose of andere tegenvaller hebt gehad, het leven verloopt niet altijd zoals we willen.

Tegenslag hoort er nu eenmaal bij, maar in dit boek vind je troost wanneer je die het hardst nodig hebt. In Dingen die je hoop geven deelt Haemin Sunim heldere en krachtige wijsheden om moeilijke tijden door te komen en ze te leren accepteren. Zo kun je beter omgaan met de verwachtingen van anderen en brengen de grillen van het lot je niet meer uit balans.

‘Haemin Sunim wil mensen inspireren om kalmte te vinden. Want: “De wereld beweegt snel, maar dat betekent niet dat wij dat ook moeten doen.” (Happinez)


Uitgever:  Meulenhoff Boekerij BV – november 2023


2 Eerdere boeken van Haemin Sunim:
Haemin Sunim: Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt, klik hier voor de info
Haenim Sunim: Houden van dingen die niet perfect zijn - over compassie, klik hier voor de info

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel