Christine de Vries: Innerlijk pelgrimeren, schrijvend op weg naar je hart

Vorige Artikel 4 van 831 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Met dit boek als reisgids ga je op een innerlijke pelgrimage naar je hart. Je brengt jezelf in beweging door het kilometerschrijven, de verbeelding en waarachtig waarnemen. Onderweg is er aandacht voor thema's als verdwalen, reisgenoten, dromen, bagage, eenzaamheid, symbolen, hoge toppen en diepe dalen. Je overgeven aan dat wat zich onderweg aandient is een basale oefening die elke pelgrim met vallen en opstaan, met verzet en/of overgave onderweg zal oefenen.
Net als in het labyrint is er voor de innerlijke pelgrim maar één weg te gaan. Elke kilometer die je schrijft, iedere excursie die je onderneemt, elke levensvraag waarop je reflecteert en ieder moment waarop jij je laat verwonderen, zijn stappen die je als innerlijke pelgrim zet op de weg naar jouw hart. Gaandeweg leer je jezelf weer open te stellen voor de taal van je hart, te luisteren naar de zachte fluisteringen en je te laven aan de bron van rust, vrede en wijsheid. En dan kom je weer thuis bij jezelf.

Met tekeningen van Pol Wijnberg.

Christine de Vries geeft sinds 1993 cursussen dagboekschrijven, die zij zelf heeft ontwikkeld. Hierbij staat niet het eindproduct maar het creatieve schrijfproces centraal, met aandacht voor persoonlijke en spirituele groei en zingeving. Eerder schreef zij onder meer Dagboek als spiegel, een handboek vol inspiratie en de Shodo-schrijfboekjes Open zinnen en Clusters.

Uitg. A3-boeken, 2e druk 2014

© 2011 - 2022 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel