Youssef Azghari: Mijn Jihad - 99 opinies van een bruggenbouwer

Vorige Artikel 3 van 831 Volgende
€ 14,90 (inclusief btw)

Opiniemaker Youssef Azghari klom in 2002 in de pen om zich te mengen in de discussie over maatschappelijke vraagstukken op het gebied van integratie, islam en Nederland als een multiculturele samenleving. Zo schreef hij in de periode 2002-2010 als columnist regelmatig in het dagblad Trouw en in NRC Handelsblad. Met een 'open mind' en een kritische blik volgt hij actuele ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten.

Mr. Gerard Spong in het voorwoord:
"Azghari combineert een uiterst scherpzinnige geest en pen met het vermogen vlijmscherpe kritiek te kunnen uitoefenen. Een uitmuntend columnist van onschatbare waarde voor Nederland."

Zijn 99 (+ 5) opinies illustreren de veranderende tijdsgeest in Nederland in het eerste decennium van deze nieuwe eeuw en zijn verplicht leesvoer voor wie zich wil mengen in het voortgaande debat over de multiculturele samenleving. Azghari legt uit waarom westerse waarden niet kúnnen botsen met de islam en gaat ook in op talloze andere kwesties die het gezicht van Nederland de afgelopen jaren drastisch hebben veranderd.

Youssef Azghari is als columnist en opiniemaker regelmatig te gast op radio en televisie. Hij doceert communicatie, cultuur en ethiek aan de Avans Hogeschool, en verzorgt lezingen, debatten en workshops op het gebied van interculturele communicatie en diversiteit. Van zijn hand verschenen eerder:
‘Cultuurbepaalde communicatie. Waarden en belangen van passieve en actieve culturen’ en ‘Aan de slag met diversiteit. Effectief communiceren met verschillende culturen’.

Uitg. Parthenon, Almere - 2011

© 2011 - 2022 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel