Palo Santo - Heilig Hout stokjes - wierook

€ 5,95 (inclusief 9% btw)

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Het hout heeft overigens zo ook al een lekkere geur, net als sandelhout.
Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.


Gebruik: steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt. Gewicht ca. 25 gram.
Leg het op een vuurvast schaaltje, zoals in de 2e foto (in een Abalone schelp), of zet het rechtop in een bakje met (zilver)zand. De prijs is per zakje van 4 á 5 stokjes p.p.

Er zijn ook wierookstokjes, flesjes spray en een mooie Blue Pendant ketting in een milieuvriendelijk kadodoosje (nieuw!!) - zie 3e afbeelding.


PS: Heilig Hout wordt vaak gecombineerd met witte salieblaadjes, witte salie heeft nl. een nog sterkere reinigende werking

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 17-02-2021 - Dag allemaal, even een mededeling van zakelijke aard:
    Vanaf 2 maart...  lees meer
  • 09-02-2021 - Helaas, wij moeten u melden dat het gastenboek van de...  lees meer
  • 02-02-2021 - ik wil graag op de hoogte blijven van de nieuwsbrief...  lees meer
Plaats een bericht