CD Ronald Visser en Michiel Brandes: Zeven verfijningen - meditatie-oefening

Artikel 331 van 935
€ 10,00 (inclusief btw)

De opname begeleidt je bij het doorlopen van deze meditatie. Woorden en verstillende klanken zijn hierbij intens met elkaar vervlochten. Zo prachtig verscheen deze oefening nooit eerder. Luister naar de woorden en klanken van een eeuwenoude oefening, aldus de ondertiteling.

De weg van de verfijningen is in onze tijd doorgegeven door onder meer Reshad Feild en Michaël Derkse. Met deze oefening raak je via zeven stappen afgestemd op de in jou aanwezige levensstroom. En als vanzelf neem je waar wat daar speelt en wat herinnerd wil worden.
Ronald Visser en Michiel Brandes hebben de oefening in één keer opgenomen om de afstemming aaneengesloten
te houden. We hopen dat jij je laat meenemen door de woorden en de klanken van deze mystieke weg. Ervaar de innerlijke reis zittend in je stoel of liggend. Verwacht geen bepaalde opbrengst. Elke volgende keer zal anders zijn. Laat deze zeven verfijningen een echo zijn van jouw leven.


Uitgegeven in eigen beheer - december 2016 door:

Ronald Visser – zang, piano, percussie
Michiel Brandes – gitaren, fluiten, djembé, percussi

------------------------------------------------------------------------------------

PS: Ronald en Michiel hun nieuwste CD is 1 januari 2018 verschenen en is ook bij ons verkrijgbaar. Daarop zingen zij een aantal diverse, prachtige mantra's - voor meer info klik hier.

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel