Oloide van olijfhout - handgemaakt door Martin van der Meulen

€ 27,50 (inclusief 21% btw)

Eén van de soorten Oloiden die De Kraanvogel heeft uitgekozen om in de winkel aan te bieden is gemaakt van de olijfboom. Een Oloide is eigenlijk de beweging van een lemniscaat in 3D. Van speciaal hout gemaakt en met een speciaal doel voor de mens: balans te brengen in uw leven. De Oloide is een krachtvorm, die geeft wat op dat moment nodig is. Hij wekt de lemniscaat in jou. En werkt ter ondersteuning van jouw (spirituele) proces.
De Oloide kan je bij je dragen voor een persoonlijk effect, en is ook goed in te zetten bij meditatie.  De Oloide symboliseert de stroom van het leven.

De Oloide wordt door Martin van der Meulen handgemaakt, uit diverse soorten hout, die ook allemaal hun eigen werking toevoegen. Hierdoor is elke Oloide uniek en bevat dus deze specifieke energetische eigenschappen van de vorm én de houtsoorten. Hij wordt geleverd in een fluwelen kado-zakje.

Je kunt kennismaken met de Oloide via de website van Martin van der Meulen: www.oloide.nl.
Zoals je daar kunt lezen staat hij regelmatig op markten en biedt hij ook aan om jou te helpen je eigen, unieke Oloide zelf te maken.

 

We zijn blij met deze aanvulling op ons assortiment stenen en ook bachbloesems - de olijf zit ook als remedie in de serie bachbloesems met als werking: vitaliserend, herstelbevordertend na ziekte of uitputting, zowel lichamelijk als geestelijk.