Frans Stiene: Het hart van Reiki - Herontdek je ware Zelf

€ 18,95 (inclusief 9% btw)

Het Hart van Reiki is een Reiki-boek waarin de kern van de spirituele leer van het Reiki-systeem centraal staat. Het biedt Reiki-beoefenaars en -masters een geheel nieuw niveau van inzicht met betrekking tot hun praktijk en de manier waarop ze doceren. Frans toont aan dat meditatie een fundamenteel onderdeel van het systeem is.

Wat is de kern van reiki? En wat zijn de leefregels van deze spirituele leer? De auteur ging op zoek naar de wortels van het reiki-systeem en bestudeerde de diepere achtergronden. Zijn reis voerde naar de oorspronkelijke leer van Mikao Usui (1865-1926) in Japan. Daar volgde hij diverse opleidingen en deed veel onderzoek naar de originele methode.

Hij richtte samen met zijn vrouw de International Reiki Association op en schreef een aantal veelgeprezen boeken. Dit deskundige boek is een weerslag van de ervaringen van deze reiki-meester. Hij toont aan dat meditatie een belangrijke leefregel is, evenals ademhalingsoefeningen, mantra's en inwijdingsriten. Dit zijn, zoals de auteur beweert, wegwijzers om ons Ware Zelf te herinneren.

Voor leerlingen en andere belangstellenden is dit een handboek met veel achtergrondinformatie en studiemateriaal, waarbij voor de geoefende en ingewijde lezer duidelijk wordt dat Reiki meer is dan handoplegging en dat helen van anderen betekent eerst jezelf te genezen. 


Uitg. Hajefa - januari 2018

PS: wij hebben ook het oorspronkelijke Reikiboekje van Usui (zie 2e foto): voor info klik hier.