Suzanne Buis: de Droomdenker - over hoogbegaafd, hooggevoelig en beelddenken

Artikel 291 van 938
€ 17,00 (inclusief btw)

Wouter heeft een levendige fantasie, maar daar zie je aan de buitenkant weinig van. Hij werkt in zijn hoofd aan raadsels en uitvindingen en hij schrikt van de juf die roept dat hij moet opletten. De Droomdenker is een boek om samen of zelf te lezen en mee aan de slag te gaan. Wouters verhaal helpt om te praten over eventuele problemen (thuis en op school) en biedt ruimte om oplossingen te bedenken. Met De droomdenker kunnen ouders en leerkrachten meer begrip krijgen voor wat er omgaat in deze grappige, originele kinderen. Met illustraties van Mark Baars.

Samen lezen: vanaf 5 jaar  |  Zelf lezen: 7+


Uitg. Uitgeverij Vol liefs - april 2017

Na de Droomdenker  is verschenen (mei 2017) -ook van uitgeverij Vol liefs- haar boek Tranen van mooite - vrolijk droomdenken. Een boek met cartoons, gesprekjes, grappige opmerkingen en mooie gedachten van zg. kosmische kinderen, ook wel indigokinderen of nieuwetijdskinderen genaamd. Een mooi inkijkje in het hoofd van een gevoelige beelddenker! Prijs € 14,50.

 

Over de auteur:  Suzanne Buis heeft nog meer boeken op haar naam staan, zij is bekend van de kinderboekenseries over Lizzy en Floortje Bellefleur (Uitgeverij Kluitman).  En zij interviewde eerder al ouders over hoe ze omgaan met hun kind dat hoogbegaafd is voor het boek 'Mijn hoogbegaafde kind en ik' (Uitgeverij Nanda). In dat boek vind je vele tips van 42 coaches uit het hele land. Zie voor meer titels haar website.

© 2011 - 2024 (Spir.) Boekhandel De Kraanvogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel